+386 49 103 000 info@eurotex-ks.com
slider3

Ekipi Profesional

img22

Cilesi dhe kualitet

slider2

Makineri moderne

slider4

Ekip profesional nga viti 2004

DISA NGA PRODUKTET

EKIP PROFESIONAL

old_school

“Eurotexi”, punon vetëm me porosi dhe gjatë këtyre viteve nga duart e punëtorëve të kësaj fabrike janë punuar uniforma për policinë, zjarrfikësit, nxënësit, mjekët, pylltarët si dhe për institucione e organizata të tjera.

Imazhi i mirë që ka krijuar në Kosovë, i ka hapur rrugë edhe për tregun e Shqipërisë ku është duke performuar me sukses të plotë. Në kuadër të kësaj fabrike moderne, janë të angazhuar 50 punëtorë. “Eurotexi” është e certifikuar me ISO.

DISA NGA KLIENTËT